THE KING LINKS
about


Short film of my life. Quite impressive if there's a person who love to read this entry bcs i know theres no one kah! 17yrs young girl and #pray4farah #spm2k16 #roadto9A+

#spm2k16 // Wednesday, 9 March 2016
06:45

Ohmaigod its been a year gaisssss but wait, oh sorry almost a year actually lels 😒 But first,

               Assalamualaikum and hi ☺

So, 9mnths oredi? After 9mnths? Are u sureee? Lels aku memang dah set time kot 1year1post kah dah macam slogan hidup. Okay, its been a long day tak dapat luah perasaan 9bulan pendam sakit woi hahahahahahahhahahaha.

Gais, tahun ni spm gais. MasyaAllah how do i believe this? Time fly so fast siutttt #spm2k16 Im not ready seriously im not. Study aku pun terkencing nak catch up how do i sit for spm tinggal 8 bulan je lagi and without any preparation? Topik form4 tak pulun lagi, topik form5 tak habis belajar lagi sure lah kan.

Ok let me tell u, act post for today sebenarnya inspire by adik keknis but not in real life not even face to face oh sure not lah kan. Baru je lepas baca post dia just now and why not kan kalau kita jadikan dia role model kita, sebagai suntikan semangat untuk kita jadi macam dia. Bahkan lagi baik dari dia, insha Allah atas izin-Nya. Siapa je taknak result gempak, A+ berderet. Siapa je taknak? Im sure lah everyone ada impian dorang kira macam life goals gak ah. And i wish the same 😊 Tapi setanding ke impian dengan usaha tu? Seiring ke? For now memang tak lah serious free time hadap tv, phone and all.

Idklah bila kesedaran yang betul betul punya kesedaran tu nak datang, asap lah pls *talk to myself* So, i just hope tht kesedaran tu datang, macam tamparan or impak yang betul betul hebat so boleh fully ready and prepare untuk spm.

"Ya Allah, semoga Farah Nur Najihah Binti Yazid dapat keputusan cemerlang dengan keseluruhan A+ dalam subjek Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sains, Sejarah, Pendidikan Islam, Matematik Tambahan, Prinsip Perakaunan, dan Ekonomi Asas. Amiin Amiin Amiin Ya Rabbalalamin 😊"



New life$style // Saturday, 13 June 2015
03:38
And yah after a year babe now I'm back with new look gicuuuuwww hahahhaha and yah i think nak cuba asah sikit bakat dalam bidang penulisan. Bukan apa, kekadang tu jeles tu datang sendiri bila baca entry caption orang lain kat ig ke wht else en. Contoh terdekat yang boleh ambil ah en, paihdikie champ abpbh tu caption win katekooooo hahahaha even caption dia yang kelakar tu datang dari unsur lucah tettttt and sure ah tak sesueey dengan i sebab i kan perempuan melayu terakhir makyuu gicuwww hahahhaha so now i nak renew balik semua. ALL! Lated post deleted. Theme changed obviously sebab dulu pink now kelabu asap pakhang hahhahha

Sometimes en aku mesti terfikir lah kalau dengan penulisan ceni boleh buat duit tak? Sebab yah ppl nowadays en mostly buat duit through benda benda ceni ah lagi lagi aku senanya agak gemar lah kan dengan kepuisian hahahaha kepuisian ke? Lulz tapi puisi yang aku karang berpuluh tahun tu tak lah sebombastik puisi kokping en at least i try. Right? Hahahaha Tapi tulah setakat umur setahun jagung nambelas ni nak berkarya uish jauh lagi lah akak nak kene menapak hahahhaha silap haribulan umur aku dah 70 terbongkok bongkok jalan pun dah gigil hujung kaki sampai hujung kepala belum tentu ada orang sudi baca em sedih pulak akak.

Lagi satu pembaharuan ni dibuat pulak sebabnya yelah entry lama yampun tah mana lah matang tu pergi gaknya post dah macam agash agash dah malu kalau ada baca habis jatuh market i hahahahha bukan lah nak kata yang baru ni "matangnya koo parah" atleast #siscuba hahahahha lagipun  post tu semua dah setahun lepas takde siapa nak kisah dah pun pasal tu ahahahhaha paling tak kalau aku nak jadikan alasan aku sedih sangat bila rindu kekasih gelap aku dulu tu dan acacah nangis bagai nak rak bila teringat kembali kisah yang amat tragis sebelum kau mereput kini hahahahahha lulz dramatik rupanya aku ni kehkeh

I just hope lah kan dengan new look ni akan terhasil lah jugak post post yang lebih matang yang seangkatan dengan umoq yang tak seberapa ni at least i nampak lah dah matured walaupun baru nambelas uhuks ahahahhahaa so yah bye